Nyheter 2

Romjulsutstillingen 2017

11. jan, 2018

Den 28. desember var det romjulsutstilling i Letohallen. Vi hadde meldt på Wittoria, Nova og Funky. Pga dårlig vær, så ble det ingen utstilling på Wittoria - det er langt å kjøre fra Stavern i skikkelig snøvær og slafs. Men vi fra Drammen kom trygt frem.

Funky - Showsilk´s Jack Flashback - var med på utstilling for første gang på over ett år, og for første gang stilte han som veteran. Det gikk over all forventning. Han ble BIR Veteran, fikk excellent med CK, reserve Cert og ble 2. beste hannhund. Skikkelig gøy!

Nova - Si-Wi-To Perfetto Per Il mio Anima - fikk Very Good denne gang. Litt skuffende. For mye julemat, kanskje? 

Dommer: Liz-Beth C. Liljeqvist, Sverige

Del denne siden

Utstillinger i høst og WDS

24. nov, 2017

Da er det gått litt tid siden siste oppdatering, og det er på tide å skrive litt igjen. 

Det har vært en morsom høst, og vi har vært på utstillinger i Bergen, Kongsberg, World Dog Show Leipzig og Dogs4All i Lillestrøm. 

Bergen 30.9-1.10:

Lørdag Terrierspesial: Nova -  Si-Wi-To Perfetto Per Il Mio Anima - nr.3 i sin klasse med excellent, Wittoria - All Jacks Gimme Some Lovin´- vant sin juniorklasse med excellent og CK, ble 4. beste tispe og fikk Reserve Cert. Dommer: Dr. Andreas Schemel

Søndag: Nova igjen nr.3 i sin klasse med excellent, Wittoria nr.3 i juniorklassen med excellent. Dommer: Birgit Seloy.

Kongsberg 28.10:

Siste utstilling før WDS Leipzig for Wittoria, så ikke optimalt nappet, men fin trening.Wittoria vant sin juniorklasse med excellent, Nova nr.3 i åpen klasse med Very Good. Dommer: Wera Hübenthal.

World Dog Show Leipzig 11.11:

Fantastisk gøy å være med, og artig gjensyn med All Jacks Gimme Some Lovin´ "Wittoria"s oppdretter Monica Fonzo, Italia som sammen med Amy Scales, England nappet og ordnet Wittoria før utstillingen. Det var 48 tisper i hennes juniorklasse! Den største klassen blant Jackene. Og Wittoria fikk excellent, og ble shortlistet - og ble til slutt nr.11/12. Dommer: Sylvie Desserne

Bilde av Wittoria: Romana Radová

Lillestrøm Dogs4All 19.11:

En veldig streng dommer, og litt nedtur etter Leipzig. Wittoria nr.2 i juniorklassen med Very Good, Nova uplassert i Åpen klasse med Very Good. Dommer: Svante Frisk

Utstllinger sommer og høst

28. sep, 2017

Da har det gått noen måneder siden sist nyheter ble lagt inn. i mellomtiden har det vært en del utstillinger. All Jacks Gimme Some Lovin´ - Wittoria - er vokst til en nydelig valp på snart 10 måneder. Hun har blitt BIR valp både i Våler, NKK Lillehammer, og på utstilling på Drammen Travbane. På den siste gikk hun også til topps i gruppa. Veldig gøy på hennes siste valpeutstilling. På første utstilling som junior - 9 måneder og en uke gammel - ble hun 3. beste tispe, og fikk reserve cert. Dagen etter ble hun BIM og tok storcertet på NKK Stavanger. Fantastisk moro! 

Nova - Si-Wi-To Perfetto Per Il Mio Anima - gjør det bedre og bedre på utstillinger etter å ha gått ned nesten 1 kg i vekt, og trent bevegelse på tredemølle. Begynner å bli en del excellent nå. Neste mål må bli flere CK, og forhåpentligvis noen cert på henne etterhvert, også.

Neste utstillinger blir Bergen førstkommende helg, så Kongsberg i slutten av oktober. 9.-12.november reiser Wibeche, Wittoria og jeg til verdensutstillingen i Leipzig. Det blir en opplevelse! Og så blir det Dogs4All på Lillestrøm helgen etter. 

Utstilling Letohallen 30.04.17

6. mai, 2017

Da har vi vært på utstilling med fine resultater.

All Jacks Gimme Some Lovin´ - Wittoria - debuterte med en 2. plass i sin valpeklasse med strålende kritikk.

Si-Wi-To Perfetto Per Il Mio Anima - Nova - ble 4. beste tispe. Exc og CK. Dette var hennes siste utstilling i unghundklassen. 

Nytt medlem av familien

13. apr, 2017

Jeg har nå i påsken 2017 vært i Italia og hentet et nytt medlem til familien - All Jacks Gimme Some Lovin´ "Wittoria". Hun er født 01.12.16, og er deleid med Kennel SiWiTo (v/ Wibeche Bottolfsen). Hun vil også bo i Stavern hos Wibeche til daglig. En nydelig jente med fantastisk lynne. Blir moro å følge henne fremover.